Interieur­ontwerp

1. Starten met inventariseren

We gaan samen in gesprek om alle mogelijke wensen en behoeften die u heeft goed in kaart te brengen. 

Hierbij kunnen een moodboard en inspiratiebeelden uw verhaal goed aanvullen. Alle ideeën worden bij elkaar gezet en gesorteerd om tot een samenhangend geheel te komen.

Wij adviseren bij uw vragen en uw twijfelpunten en knopen alle losse eindjes vervolgens aan elkaar. Zo komen we tot een praktisch en haalbaar plan.

2. Ontvang een prijsindicatie

Wij maken op basis van uw vraag­stukken en gewenste producten een prijsindicatie, zodat u tijdig weet waar u aan toe bent.

Op basis hiervan gaan we samen met u in overleg over een goed vervolg van uw droomplannen.

3. Bespreken van het budget

Erg belangrijk vinden wij het om samen met u te werken naar een plan dat bij uw budget past. Het is daarom goed om het hier in een vroeg stadium met u over te hebben, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Uiteraard overleggen wij met u over de soorten adviezen die zullen leiden tot uw droominterieur.

4. Uitwerking van het ontwerp

Vol enthousiasme laten wij u onze doordachte ontwerpkeuzes zien in de vorm van een moodboard en 3D beelden. Dit kan bij ons in de showroom op een groot scherm en in de stalenkamer. Of bij u thuis waar u zich gelijk een beeld kan vormen.

Wij gaan graag met u in op details, zodat het complete plaatje voor u klopt. Mocht het prettig zijn dat wij u ook helpen met de aankopen, dan maken wij een shoppinglist en gaan wij met u mee naar de woonwinkels.

Uw interieurwensen bespreken ?

Hartelijk welkom, mijn naam is Lisanne. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?
Powered by