Interieur­bouw

Beginnen met inmeten

Een interieur op maat is erg nauwkeurig werk. Onze werkvoorbereider komt om deze reden graag bij u inmeten, zodat wij een kwalitatief goed resultaat voor u neer kunnen zetten dat zeker past. Hij zal ook samen met u naar andere details kijken, waardoor we goed voorbereid zijn en onze technische tekeningen aansluiten bij uw woonsituatie.

Productie starten

Wanneer alle details met u besproken en duidelijk zijn, gaan wij het ontwerp in productie nemen. Dit gebeurt in onze eigen fabriek, waar wij te werk gaan met de nieuwste machines en goede vakkennis.

Eventueel te spuiten meubels worden in onze eigen spuiterij gespoten onder oog van ervaren vaklieden. Zo komen uw interieurstukken alle uit één hand.

Plaatsing en montage

Wij willen graag kwaliteit bij u afleveren. Om alle projecten die tegelijk lopen zo goed mogelijk in te plannen en uit te voeren, houden wij een productietijd van 6-10 weken aan. Dit doen wij, zodat we alle producten kwalitatief goed kunnen afleveren binnen de gestelde tijd. Hierbij komen onze eigen interieurbouwers bij u langs om alles te monteren en af te stellen.

Nadat alles gereed en door u goedgekeurd is, worden de meubels schoongemaakt en gestofzuigd. Daarna wensen wij u veel plezier met uw maatwerkproducten en kunt u altijd nog weer bij ons terecht voor vragen.

Vakmannen met jarenlange ervaring

Wat betreft materiaal gaan wij altijd voor duurzaam en kwaliteit. Wij leveren hoogwaardige producten met een lange levensduur. Wij zijn thuis in het verwerken van vrijwel alle materialen. De ervaring die we sinds 1992 hebben opgedaan, zorgt ervoor dat wij zelden tegen beperkingen oplopen. 

Hartelijk welkom, mijn naam is Lisanne. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?
Powered by