Interieurbouw.

Beginnen met inmeten.

Een interieur op maat is erg nauwkeurig werk. Onze werkvoorbereider komt om deze reden graag bij u inmeten zodat wij een kwalitatief goed resultaat voor u neer kunnen zetten die zeker past.

Hij zal ook samen met u naar andere details kijken waardoor we goed voorbereid zijn en onze technische tekeningen aansluiten bij uw woonsituatie.

Productie starten.

Wanneer alle details met u besproken en duidelijk zijn, gaan wij het ontwerp in productie nemen. Dit gebeurt in onze eigen fabriek waar wij te werk gaan met de nieuwste machines en goede vakkennis. 

Eventueel te spuiten meubels worden in onze eigen spuiterij gespoten onder oog van ervaren vaklieden. Zo komen uw interieurstukken allen uit één hand.

Plaatsing en montage.

Wij willen graag kwaliteit bij u afleveren. Om alle projecten die tegelijk lopen zo goed mogelijk in te plannen en uit te voeren, houden wij een productietijd van 6-10 weken aan. Dit doen wij, zodat we alle producten kwalitatief goed kunnen afleveren binnen de gestelde tijd. Hierbij komen onze eigen interieurbouwers bij u langs om alles te monteren en af te stellen.

Nadat alles gereed is en door u goedgekeurd, worden de meubels schoongemaakt en gestofzuigd. Daarna wensen wij u veel plezier met uw maatwerk producten en kunt u altijd nog eens bij ons terecht voor vragen.

Kom langs in onze werkplaats in Ravenstein.

Team Ravenstein Company

Vakmannen met jarenlange ervaring.

Wat betreft materiaal gaan wij altijd voor duurzaam en kwaliteit. Wij leveren hoogwaardige producten met een lange levensduur. Wij zijn thuis in het verwerken van vrijwel alle materialen. De ervaring die we sinds 1992 hebben opgedaan zorgt ervoor dat wij zelden tegen beperkingen oplopen. 

Een maatwerk project?

×
Hartelijk welkom, dit is Lisanne. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?