RC Coatings

Specialist sinds 1992

Wij spuiten keukens, meubelen en andere interieur producten niet met een kwast of roller, maar werken met professionele aflakstraten in onze fabriek. We hebben daarvoor getrainde spuitmedewerkers in dienst onder aanvoering van teamleider Peer Vermeulen.

Voor producten die niet door de spuitstraten passen of die extra aandacht nodig hebben, zoals vensterbanken, hebben we een professionele spuitcabine. Hierin worden producten met de hand gespoten.

Waarom RC Coatings?

Doordat wij producten spuiten is het mogelijk om in één gang een laagdikte tot wel 180 mu te realiseren, zonder druipers of lopers in de lak. Met een roller of kwast is een maximum laagdikte van slechts 70 mu mogelijk. Daardoor kunnen wij altijd een kwalitatief hogere, dikkere en strakkere laklaag garanderen dan iedere andere aanbieder. Bij ons kun je producten standaard bestellen in zwart en de meest­voorkomende wittinten, in reguliere E1-kwaliteit MDF en vochtwerende MDF (V313). Wij kunnen je producten ook aflakken in iedere andere RAL-kleur.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Hartelijk welkom, mijn naam is Lisanne. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?
Powered by