WhatsApp Image 2018-06-04 at 09.23.45
Lisanne Rossou

Lisanne Rossou

Interieurdesigner bij Ravenstein Company

Een inloopkast, wat zijn de mogelijkheden ?

Een gevoel van luxe

Een inloopkast is al jaren erg gewild en stijgt nog steeds in populariteit. Het is droom van elke vrouw en tegenwoordig ook van de heren. Het biedt een gevoel van luxe en exclusiviteit. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in deze nieuwe woonruimte.

Door de vele keuzes voor een persoonlijke kastindeling creëer je rust en overzicht. Het interieur van de kasten kunnen helemaal op wens worden gemaakt. Zo is het elke dag weer een genot om de juiste outfit uit te kiezen.

Een rijkdom aan keuzes

Er zijn verschillende opties voor het uiterlijk van de kast. Zo kun je een gesloten of open uitvoering kiezen, of een combinatie hiervan. Gesloten deuren zorgen ervoor dat je ruimte er altijd strak en opgeruimd uitziet. Open deuren, of geen deuren, maken het dat je gesorteerde kleding en accessoires gelijk te onderscheiden zijn.

Om de kasten compleet en praktisch te maken, kun je kiezen uit een combinatie van hang- en leggedeeltes en lades. Zo heeft elke categorie kleding een vaste plek. Met hierbij een unieke combinatie van materialen en kleuren verkrijg je je eigen bijzondere en persoonlijke inloopkast.

Je kunt je kast bij ons nog chiquer maken door het toevoegen van schoenenrekken, garderobeliften, draadmanden en ingebouwde spiegels. Door middel van het juiste type LED verlichting springen de kleuren van je kledingstukken er nog beter uit. Om de ruimte nog praktischer te maken voor het samenstellen van de juiste set kleding en accessoires, kunnen er bankjes of poefs worden toegevoegd. Je neemt vervolgens je tijd om elke keer goed voor de dag te komen.

Een persoonlijk advies

Wij staan bij RC Studio klaar bij het tot leven brengen van je eigen, onderscheidende kast. Naast het bepalen van het uiterlijk gaan we aan de slag binnen de keuzes voor het interieur van de kast. En last but not least is de afwerking een belangrijk onderdeel om je helemaal thuis te voelen in je eigen kledingruimte.

In onze 3D visualisaties zetten wij je wensen om in een duidelijk beeld. Zo kunnen we je keuzes beter verfijnen en tussentijds aanpassingen voor je aanbrengen. Laat je bij ons inspireren in onze staalstudio waar wij samen passende stalen bij elkaar zoeken en je mooie voorbeelden laten zien. Wij werken met een geselecteerde collectie van luxe materialen die zich al bewezen hebben.

Voor het perfect laten aansluiten van de kasten bieden we een inmeetservice. Onze collega’s komen bij je langs om de ruimte nauwkeurig in maatvoering om te zetten.
Onze vaste montage team komt de kast ten slotte bij je plaatsen. Wij zullen je begeleiden bij dit proces en je precies op de hoogte brengen hoe we te werk zullen gaan.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uw interieurwensen bespreken?

Hartelijk welkom, mijn naam is Lisanne. Op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 kan ik uw bericht beantwoorden. Hoe kan ik u helpen?
Powered by